Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering angående träningar 2021-01-24

24 JAN 2021 20:29
En uppdatering efter den nya informationen kring barn- och ungdomsträning som kom tidigare i veckan.
  • Skapad: 24 JAN 2021 20:29

Tränarna har haft ett ytterligare möte och diskuterat träning efter de nya riktlinjer och restriktioner som kom under veckan. Det har nu öppnats upp möjligheter att bedriva barn- och ungdomsträning för födda 2005 och senare men samtidigt finns det riktlinjer som vi behöver förhålla oss till. Vi läser de riktlinjer som Svenska Friidrottsförbundet tagit fram efter rådande läge och som uppdaterades i fredags, där det bland annat framgår att träningen bör genomföras i mindre grupper inom träningsgruppen. Innan vi kan ge slutgiltigt besked för hur/när träningarna eventuellt kan starta igen behöver vi få mer information från Gävle Kommun och de förhållningsregler kring Omegahallen som vi behöver följa. 
 
Stora gruppen: Delvis fortsatt träning utomhus, men även inne i Omegahallen för de som är födda 2005 och senare. Gruppen är färre än 8 aktiva och följer Svensk Friidrotts riktlinjer för träning. Se veckobrev för aktuella träningstider. 
 
Mellan och Lilla: Är båda mindre grupper som har lättare att anpassa sig till träning i mindre grupper inom träningsgruppen. Siktar på att preliminärt starta träningarna söndag vecka 5. Mer info kommer. 
 
Minigruppen: Fortsatt paus i träningen. Det är en större grupp med begränsade tränarresurser samtidigt som träningen bör anpassas i mindre grupper under träningarna, ca 8 personer/grupp exl. ledare. Där fortsätter vi se över hur vi kan bedriva smittsäker träning. Mer info kommer. 
 
Fortsatt gäller inga medföljande föräldrar, syskon etc i hallen under träning. Hämtning och lämning sker utanför ingången till Gavlehovshallen. 
Skribent: Jenny Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Vi stödjer IF SKADE

 

       

 

 

     logo_gavlebingo

 

      geflekartong

 

       jbelektronik

Postadress:
IF Skade - Friidrott
c/o Anders Svedjebrant, Jörgen Folkers väg 9
80643 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: marie.westin@ifskade...